Keresés...

Idén is megválasztják az ország fiatal vállalkozóját


Ez évben is meghirdeti a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, amit napjainkban az üzleti világ legrangosabb belföldi elismeréseként tartanak számon a fiatalok. A presztízs jelentőségű kitüntetést a Fiatal Vállalkozók Hete záróeseményén adják át.


2014-ben a világ több mint 152 országában rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét november 17. és 21. között. Global Entrepreneurship Week elnevezéssel 2007-ben indult az a világméretű összefogás, melynek a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége szinte kezdettől aktív szervezője Magyarországon - Budapesten és több vidéki nagyvárosban - évről évre.

A programsorozat kiemelkedő momentuma a Fiatal Vállalkozói Díj átadása a Fiatal Vállalkozók Hete gálaestjén fontos döntéshozók, valamint a hazai és külföldi gazdasági élet vezetőinek jelenlétében. A cím elnyerésével a kiválasztott egy éven át a vállalkozni vágyó fiatal nemzedék példaképévé válik. A FIVOSZ e címmel inspirálja az új generációt, biztosítva a vállalkozói szférában az utánpótlást, valamint új lendületet ad a díjazott üzleti sikereinek is.

„Amikor átnyújtották nekem a díjat, valójában nem fogtam fel, hogy ez most velem történik. Később tudatosult bennem, hogy attól a naptól kezdve a külvilág és én is kicsit másképp néztem magamra. Több felelősséggel jár, újra felnőtté kellett válnom, hiszen az lettem, akitől a fiatalok tanácsot kérnek, akit követnek. Boldogan adom tovább a stafétabotot az idei nyertesnek, mert tudom, még izgalmasabb időszak vár majd rá.” - nyilatkozta Szórádi Bence,  a LED LEET tulajdonosa, aki 2013-ban kapta a címet.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj nyertese idén is átfogó médiakampányon keresztül, valamint személyesen az ország számos pontján szólalhat fel és inspirálhatja a fiatal vállalkozókat különböző sajtóeseményeken, rendezvényeken és interjúk keretében. Egyéni tapasztalatait megosztva motiválja az ifjakat, miközben a publicitás és az új kapcsolati tőke több tízmilliós árbevétel növekedést generálhat vállalkozása számára - ahogy ez az elmúlt évek tapasztalataiból már látszik.

A díj nyertese egy komplex üzleti stílustanácsadáson és self branding (önmárka-építési) kurzuson vehet részt,  valamint átvehet egy kétszázezer forint értékű MOL üzemanyag-kártyát, továbbá egy hétvégére az övé lehet a világsikert arató Mercedes CLA típusú luxusautó, amit tavaly január óta kizárólag Magyarországon (Kecskeméten) gyártanak.

Az elismerésre azok a 18-40 év közötti vállalkozó nők és férfiak pályázhatnak, akik önerejükből váltak az üzleti élet pénzügyileg sikeres szereplőjévé. A jelöléseket 2014. október 26. és novomber 16. között lehet elküldeni. A jelentkezés feltételeiről, részleteiről bővebb infomáció a www.fiatalvállalkozokhete.hu weboldalon olvasható.



 
Elejére!